<< Diciembre 2018 >>
LunMarMieJueVieSabDom
     12
3456789
10111213
14
1516
17181920212223
24252627282930
31      

Revista

Revista L´Emprenedor nº28 02-11-2018
nº28 02-11-2018

Qui som

L'Associació Empresarial Alzira és una organització que representa el conjunt d'indústries i comerços d'Alzira, constituïda en 1993, després d'uns anys d'atur fou impulsada per un grup d'empresaris inquiets i preocupats pel be de la Ciutat.

Que fem

L'Associació Empresarial Alzira té com a missió principal promoure i defendre els interessos empresarials oferint un servici de qualitat, així com crear projectes de suport a les empreses responent a les seues necessitats presents i futures.

L'Associació promou i defén els interessos empresarials davant del conjunt d'agents i institucions sociolaborals i econòmiques que repercutixen en l'activitat de les empreses sent la seua vocació final aconseguir un liderat social que servisca de punt de trobada i referent a l'empresariat, prestigiant el seu treball i afavorint a més la cohesió social.

Compromís

Des del punt de vista intern adoptar l'aprenentatge, la millora i l'escolta activa com a normes de comportament exigible en tots els nivells de l'organització, actuant de manera independent d'interessos polítics i socials.

Promoure la cultura de l'acord, la cooperació entre empreses i la millora contínua en el marc de la iniciativa i l'ètica en la vida empresarial.

Mostrar especial atenció a la detecció i seguiment de les necessitats de l'empresariat, tant grans, com a xicotetes empreses, escoltant, coneixent la seua opinió i ajudant a aconseguir objectius concrets.

Participar activament en les distintes institucions, organitzacions empresarials i educatives. en especial amb la Formació Professional i la Universitat.

Organigrama

President

Raúl Tudela Soriano

Vicepresidents

Javier Sanchis Botella

Secretari general

Ignacio Vidal Catalán

Tresorer

Jaume Morell Ferrer

Vocals

Andrés González

Javier Carbonell Antich

Marísa Martínez Samblancat

María Carmen López García

Toni López Bartolomé

Rafa Arrufat Pellicer

José Llopis Orts